Kleuradvies

 

Een kleuranalyse is een absolute aanrader voor wie het beste in zichzelf naar boven wil halen. Het is pure verwennerij waarvan u levenslang de vruchten zal dragen.
Elke persoon heeft een natuurlijk kleurenpatroon. Dit wordt bepaald door de kleur van onze huid, ogen en natuurlijke haarkleur. Dit kleurenpatroon blijft heel het leven hetzelfde. Uw natuurlijk kleurenpatroon wordt bepaald door een zilveren en een gouden doek op te leggen. We kijken vervolgens wat er gebeurt in uw gelaat. Op deze manier bepalen we of u een warm of een koel type bent.
Met de analysedoeken bepalen we uw seizoenstype. Iedereen behoort bijgevolg tot 1 van de 4 seizoenstypes: winter, lente, zomer of herfst. De kleuren die bij een seizoenstype horen, vindt men ook terug in de natuur.
Vervolgens worden de drapeerdoeken opgelegd. Dit zijn 32 doeken van het seizoen waartoe u behoort. Deze kleuren zijn kleuren die u, in principe, allemaal gaan. U zal echter merken dat er steeds kleuren zijn die beter passen dan andere. We bepalen eveneens welke eigenschap dominant is: donker, licht, koel, warm,…In een laatste stap maken we combinaties. Bent u mooi met ton sur ton of kan u grote contrasten dragen? We zoeken samen naar enkele mooie kleurencombinaties. Hierbij houden we rekening met uw wensen en proberen we ook enkele, voor u ongewonere, combinaties uit. U krijgt eveneens advies i.v.m. haarkleur en accessoires.
Wanneer men de juiste kleuren draagt, zullen deze ervoor zorgen dat de huid er frisser, zachter gaat uitzien, schaduwen worden verdoezeld en de ogen en haarkleur komen meer tot hun recht.
Kortom, de juiste kleuren doen u stralen!

Stijladvies

Het doel van een stijlanalyse is om een eigen manier van kleden te ontwikkelen, rekening houdend met uw typische lichaamskenmerken, uw persoonlijkheid en de situatie waarin u de kleding zal dragen.

A.d.h.v. een kennismakend gesprek en een vragenlijst bepalen we uw stijltype.

Vervolgens bepalen we uw figuurtype. Dit gebeurt a.d.h.v. de verhoudingen tussen de verschillende lichaamsdelen.

Wanneer het figuurtype bepaald is, kennen we de probleemzones en kunnen we deze, door onze kledij aan te passen, camoufleren. Positieve eigenschappen kunnen extra in de verf gezet worden. Om advies te kunnen geven i.v.m. het kapsel, het brilmontuur, de make-up, juwelen en de halsuitsnijdingen, gaan we eveneens de gelaatsvorm bepalen.

Ten slotte krijgt u een stijlboekje waarin u alles nog eens kan nalezen en dat een hulp kan zijn bij het winkelen.

Kleur- en stijladvies voor mannen

De manier waarop u kleding draagt is van invloed op uw presentatie en zelfvertrouwen. Als u de juiste kleuren en kledingstukken draagt, komt u krachtiger en overtuigender over.

Met de juiste kleurkeuze kan u veel bereiken. U koopt minder en bespaart daardoor veel tijd, energie en geld. Bovendien zal u zich zelfzekerder voelen.

Een correcte stijlanalyse begint met een persoonlijke kleuranalyse. De kleuranalyse is eenmalig en bepaalt de persoonlijkheid. Een stijlanalyse ondersteunt het uiterlijk. Bij stijladvies komt meer kijken dan het seizoen waartoe u behoort. De vorm van uw gelaat, uw lengte, uw lichaamsbouw en uw figuur beïnvloeden mee uw stijltype.

Een samenvatting van mijn advies ontvangt u in de vorm van een kleur- en stijlrapport..

Garderobeplanning

Heeft u niets om aan te trekken? Heeft u last van een overvolle kast en ziet u door het bos de bomen niet meer? Draagt u niet alles wat in de kast hangt? Een goed geplande garderobe geeft veel gemak bij uw kledingkeuzes en bespaart u miskopen. Laat me helpen uw garderobe te plannen. We maken een winkellijstje en leren combinaties maken. Een garderobeplanning is ideaal na een kleur- en stijladvies.

Personal shoppen

Tijdens een gesprek kan u uw wensen kenbaar maken en vertelt u waar ik u precies mee kan helpen. Dit kan voor een speciale gelegenheid zijn, voor aanvullende basisstukken, een aantal specifieke kledingstukken of misschien een compleet nieuwe garderobe. We maken samen een shoppinglist. U bepaalt het budget.