Nood aan een gespecialiseerde voetverzorging?

 

Onze voeten zijn de basis van het menselijke lichaam. Iedereen heeft baat bij een goede voetverzorging. Pijnlijke voeten kunnen de lichaamshouding veranderen waardoor nek- en/of rugklachten kunnen ontstaan.
Een voetverzorging kan preventief gebeuren om voetproblemen te voorkomen. Het is een ontspannende voetbehandeling.

De curatieve behandeling bestaat eruit om problemen te behandelen: ingegroeide nagels, involutie- of tunnelnagels, schimmel- en kalknagels, pathologische eelt verwijderen,…De meeste voetproblemen zijn goed en vrij eenvoudig te verhelpen. Ik geef u eveneens advies i.v.m. schoenen, sokken en de dagelijkse verzorging.

Ik bied u een resultaat gerichte behandeling, kwaliteit, service en vakkennis mag u verwachten. Ik blijf ook investeren in bijscholingen want de techniek n onze branche staat niet stil.

De prijs van een behandeling wordt bepaald door de behandeltijd (zie prijslijst).

Als extra kan u kiezen voor een paraffinebehandeling. Een aangename, ontspannende verzorging met onmiddellijk voelbare resultaten.
Een behandeling met paraffine hydrateert, verzacht en verjongt de opperhuid en de nagelriemen waardoor de huid opnieuw een gezonde uitstraling krijgt.

Een gespecialiseerde voetverzorging kan plaatsvinden in de praktijk of aan huis (ouderen of wanneer u zich moeilijk kan verplaatsen). Van elke klant maak ik een persoonlijk dossier aan. Belangrijke medische gegevens worden genoteerd.
Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, voorziet het ziekenfonds een financiële tussenkomst. De nodige formulieren vul ik, met plezier, voor u in.

Mooi gelakte nagels met gel on/off? Je leest er hier meer over.